Saage on IoT ratkaisujen sekä laitteiden valmistaja, joka mahdollistaa uuden tavan toimia. Käytännössä me voimme joko räätälöidä tai valmistaa alusta loppuun erilaiset tuotteet sekä yrityslahjat. Saagen toimintamalli varmistaa yritysasiakkaan hankintariskien kontrolloinnin mm. laadunvarmistamisen kautta, joka voidaan hoitaa ilman etumaksuennakkoa. Meidän osaamisen laajuudesta kertoo se, että tarvittaessa voimme toimittaa liikelahjoiksi haluttuja matkalatureita, urheilurannekkeita tai vaikkapa GPS -paikantimia.

Saagen oma paikallinen kontrolloitu laadunvalvonta takaa lopputuotteiden länsimaalaisen laadun ja tarvittaessa Suomalaisen designin, jolloin Saagen asiakkaille ei jää tuotteen laadunvarmistamisen riskiä. Avaamme mielellään teille lisää, mitä tämä tarkoittaa kilpailukykyisen hinnoittelun sekä tuote- että palvelumallin kannalta.

Saagen tehtaat ovat Kiinassa, jossa työskentelee Saagen laadunvarmistus tiimi. Esim. alusta loppuun valmistetun tuotteen design ts. muotoilu toteutetaan Suomessa. Asiakkaan niin halutessa Saage voi yritysasiakkaan idean pohjalta toteuttaa konseptisuunnittelun ja valmistaa sekä pakkauksen että itse tuotteen.


Refet:

Insmatille olemme valmistaneet mm. pienimmän ja kevyimmän markkinoilla olevan automaattisen sähköisen parkkikiekon, joka havaitsee elektronisesti ajoneuvon liikkeet. Insmat oli tässä tapauksessa palvelumalliasiakas eli asiakkaalla oli idea tuotteesta, jonka Saage valmisti profilointikonseptoinnista toteuttamiseen asti.

Contacts

© 2019 Saage Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Y-tunnus: 2860457-8